8 semne ca ai DJ-ul potrivit pentru evenimentul tau.

8 semne ca ai DJ-ul potrivit pentru evenimentul tau.

Cu totii am auzit povesti horror despre DJ prea scumpi si neprofesionisti.

Da, este adevarat, un DJ poate sa iti faca frumoasa sau sa iti ruineze petrecerea – de aceea este una dintre cele mai importante decizii pe care o iei cand iti planuiesti un eveniment.

Un DJ bun nu este doar talentat, dar este si atent, pasionat, un bun ascultator si constient de nevoile tale. Este destul de evident, dat din anumite motive, unii DJ nu sunt asa, iar din acel motiv, nu isi fac treaba cum trebuie, iar evenimentul iese un dezastru.

Cele 8 exemple despre cum ar trebui sa fie DJ-ul tau sunt:

1. Un DJ bun asculta!

Un DJ bun va asculta cu atentie cerintele tale si se va asigura ca intelege fiecare dorinta a ta. Un DJ bun stie ca este un eveniment foarte important pentru tine si ca ai incredere in el si cum se va desfasura evenimentul, iar el isi va lua responsabilitatea in serios si intotdeauna va pune pe primul loc dorinta ta.

2. Un DJ bun pronunta numele corect!

El isi va asuma responsabilitatea de a face anunturi formale la microfon, si se asigura ca pronunta fiecare nume corect. Practica de cateva ori cu tine pentru a se asigura ca suna perfect.

3.Un DJ bun va pune muzica ta preferata si va citi multimea – combinatia perfecta!

Daca DJ-ul este profesionalist, stie ca piesa ta este foarte importanta. La fel de important este si sa ai un DJ care stie sa citeasca multimea, si sa mixeze pentru multime. Daca nu o va face, evenimentul poate fi dezastru. Combinatia pregatirii si experientei este ceva ce unii DJ pur si simplu nu o au.

4. Un DJ bun planuieste inainte cu locatia!

Un dj bun intoteauna va merge la locatie inaintea evenimentului pentru a se asigura de logistica setup-ului, cand vin invitatii, pe unde intra, unde instaleaza echipamentul, particularitatile si regulile  locatiei, etc.

5.Un DJ bun niciodata nu presupune!

De exemplu, va sti exact unde este locatia, cand ajung invitatii, cu cat timp inainte sa fie la locatie pentru a avea timp sa monteze echipamentul, ca muzica sa cante cand invitatii ajung. Suna evident, dar s-a mai intamplat sa mergeti la un eveniment, iar DJ-ul sa intarzie.

6. Un DJ bun face toate testele inainte de eveniment!

Un DJ bun ajunge la locatie cu cel putin doua ore inainte de eveniment, pentru a descarca si monta echipamentul, pentru a face proba de sunet, ajusteaza nivelele de sunet, verifica microfoanele si pozitia boxelor pentru a profita de acustica salii. Fiecare locatie in parte are o acustica distincta, iar un DJ bun va sti cum sa profite la maxim de acest lucru. Daca este in aer liber, un DJ bun va ajusta sunetul in concordanta cu amplasarea, vremea, etc.

Si intoteauna un DJ bun va avea timp sa inlocuiasca ceva, in caz ca nu functioneaza cum trebuie.

7. Un DJ bun este prezentabil si profesionist!

Un DJ bun va fi intotdeauna imbracat bine, ingrijit, odihnit, relaxat si cu totul sub control. Din nou, ar trebui sa fie evident, dar nu se intampla intotdeauna asa cu toti DJ-ii.

8. Un DJ bun intotdeauna lucreaza cu alte persoane implicate!

Un DJ bun intotdeauna se sincronizeaza cu stafful locatiei, fotografii, cameramanii si alte persoane implicate pentru a asigura un flux continuu intre toata lumea pe parcursul intregului eveniment.

Un DJ bun este un dj foarte pregatit, care te pune pe tine pe primul plan, decat propriul sau interes. Un DJ bun te va ajuta sa creezi amintiri grozave pentru restul vietii, asadar cand alegi DJ-ul, verifica daca indeplineste toate criteriile tale.

No Comments

Give A Reply

Loading...