About Me

Despre Adrian LouD

Adrian Pasare
Deejay & Entertainer

Peste 11 ani de muzica.500 de petreceri de succes. 60.000 de petrecareti multumiti. Acestea sunt doar cateva date numerice cu care DJ AdrianLouD se poate prezenta. 

In portofolui sau se regases evenimente cu artisti si trupe consacrate precum: Delia, Horia Brenciu, Florin Ristei, Nicole Cherry, Adi Cristescu, Vizi Imre, Silviu Pasca, Mattyas, Grasu XXL, Guess Who, Xonia, Sonny Flame, F.Charm, Alexandra Stan, D-Lema, Alex Porro Band, FreeStay, Bazzar, Trupa Lipscani, Red’s Cue si lista poate continua.

Dar acstea sunt doar cateva date tehnice despre Adrian – un baiat plin de viata, mereu vesel si gata de party, si caruia ii plac provocarile asta fiind si motivul pentru care nu accepta nici un rezidentiat in nici o locatie si mereu in cautare de noi provocari muzicale.

Contact
slide-despre-1
slide-despre-2

DJ EVENIMENTE

Ma puteti contacta pentru urmatoarele tipuri de evenimente:

nunta

DJ NUNTA

dj-botez

DJ BOTEZ

dj-majorat

DJ MAJORAT

dj-corporate

DJ CORPORATE

Pentru alt tip de eveniment, sau orice altfel de informatii, nu ezitati sa apasati butonul din dreapta. 

Testimonials

  5 star review  Multumim pentru o petrecere de neuitat. Esti un adevarat peofesionist! ��� Until next time �

  thumb Dinu Toderita
  8/08/2017

  5 star review  Mai intai il iei pe Adi!! Apoi te gandesti la restul lucrurilor!�

  thumb Dumitrescu Mihai
  10/26/2016

  5 star review  Adi e cel mai tare! Pe cuvânt! Pe langa faptul ca e un om de nota 10, datorita lui am avut parte de o super petrecere la nuntă (exact ce ne-am dorit), iar lumea continua și acum sa ne zică "super tare muzica, nu cred ca am dansat niciodată atât de mult la o nuntă". Îți mulțumim încă o dată pentru tot și speram ca vei fi alături de noi la toate evenimentele importante din viața noastră! 😉

  thumb Roxana Dimitriu
  10/03/2016

  5 star review  Omul asta a contribuit la seara noastra special intr-un mod cu totul inedit! Simte muzica, simte audienta si simte atmosfera. Stie sa ofere muzica pentru toate gusturile, varstele si toate starile. Recomandam cu drag pentru orice tip de eveniment. Este deschis, energic si va face o super atmosfera printre invitati. Keep up the good work! 🙂

  thumb Sandra Georgescu
  9/19/2016

  5 star review  Un Dj talentat, un om de exceptie, amuzant si cu mult bun gust. Acest om poate transforma orice petrecere intr-o seara de neuitat! Am apelat la Adrian pentru doua evenimente pana acum si nu am regretat niciodata. Recomand cu tarie!

  thumb Vlad Cazacu
  9/14/2016

  5 star review  Multumim Adrian si cu siguranta ne mai auzim pentru evenimente viitoare. Foarte talentat, a fost fun si pe gustul nostru. Recomand cu mare incredere!

  thumb Catalina Stanciu
  9/12/2016